AJORNAT EL CONCERT DEL 29 D’OCTUBRE

AJORNAT EL CONCERT DEL DIA 29 D’OCTUBRE

Comunicat de l’organització de la Marató solidària per a la Recerca en SQM, SFC i Fibromiàlgia

Davant la difícil situació que s’està vivint en el nostre país, l’organització de la Marató solidària per a la Recerca en SQM, SFC i Fibromiàlgia que havia de tenir lloc el proper diumenge 29 d’octubre a l’Auditori AXA de Barcelona, ha decidit posposar-la per a més endavant. Considerem que la col·laboració dels 25 pianistes, dels nombrosos voluntaris, i per descomptat la del públic, és massa valuosa, i que el moment actual no permet donar-hi la rellevància que mereix.
L’organització lamenta haver de prendre aquesta decisió, perquè sabem que totes les persones participants hi hem esmerçat esforços i temps per preparar-ho, però pensem que és la millor opció. També ho lamentem per la finalitat última del projecte, que és recaptar fons per a la investigació. Però, per a poder repetir l’èxit rotund de les dues anteriors edicions, creiem que el millor és trobar una nova data per a més endavant, de la que us n’informarem tan aviat com ens sigui possible.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb la recerca en aquestes malalties, ho poden seguir fent a través de la pàgina web de l’Institut de Recerca de Vall d’Hebron (VHIR):

https://www.faigrecerca.org/colabora-vhir-donacio.php?id=23