Benvinguts a la web de la Plataforma de Familiars d'afectats per la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica o les sqm.Des de aquest moment és també la vostra web.

Som un grup de persones que veient com els seus familiars malalts, no rebien l'atenció correcte, i convençuts de que podíem lluitar per defensar els drets dels malalts, varem creure en la necessitat de donar suport a una iniciativa legislativa popular, que es va presentar davant el Parlament de Catalunya, i que va recollir 140.000 signatures de ciutadans i ciutadanes catalanes.

Aquesta ILP, va esdevenir en la Resolució 203/VIII aprovada amb el vot unànime dels tots els grups parlamentaris el 21 de maig de 2008.

Hem intentat fer el possible per tal que aquesta resolució parlamentaria es veiés complerta i respectada.

El Twitter de la Plataforma


9 de juny serem a la 28 a. Mostra d’Entitats del Poble Sec

Detall del Programa

Com cada any, enguany serem a la Mostra d’Entitats del Poble Sec.Si cliqueu a aquesta imatge accedireu al Programa d’aquesta Mostra d’Entitats del Poble Sec 2018.Enguany serem a la carpa núm 63 ( al tram de carpes Paral·lel des de Blasco de Garay i fins Tapioles).

Us hi esperem!!!

Llegir més

EL 19 DE MAIG, TV3 EMETRÀ SONATA PER A VIOLONCEL

 

Amb motiu del Dia Mundial de la FM i la SFC (i d’altres SSC), TV3 va emetre la pel·lícula Sonata per a violoncel, el dissabte, 19 de maig, a les 17:09 h

Aquesta pel·lícula va ser realitzada per la directora catalana Anna M. Bofarull, i l’ACAF va col·laborar en el projecte.Si no la  vas poder veure la pots recuperar fins el 3 de juny de 2012 clicant  a aquest enllaç

Calendari solidari amb la recerca

Aquest calendari solidari es pot adquirir per 9.50 € a la pàgina web de l'editorial

http://www.caballodecarton.com/producto/calendario2018/

Concert solidari de DYANGO i amics a BARCELONA, en favor de la recerca en fibromiàlgia i síndrome de fatiga crònica

Les entrades podran adquirir-se a les taquilles de la Sala Luz de Gas, abans del concert (les sòcies i els socis de l'ACAF podeu adquirir-les contactant amb la coordinadora seu territorial de l'ACAF).

Concert solidàri