15 de juny 2019: 29a. Mostra d’Entitats del Poble Sec al Paral·lel

 

El pròxim 15 de juny participem a la 29 a. MOSTRA D’ENTITATS DEL POBLE SEC.

Aquest esdeveniment ciutadà d’enguany es durà a terme entre els carrers Radas i Tapioles. Com cada any us hi esperem. Es tracta de poder contactar amb familiars i amics de les persones afectades per la Fibromiàlgia, la Síndrome de Fatiga Crònica, la Sensibilitat Química Múltiple i altres Síndromes de Sensibilització Central, i explicar allò que fem per impulsar a tots els nivells la comprensió i empatía del teixit social proper o no proper, a la persona afectada.

La nostra feina continúa passant per defensar els continguts de la resolució 203/VIII de 21 de maig de 2008, que al nostre entendre no ha perdut la seva vigència.

S’han produit, des de aquell any 2008 alguns avenços, modestos i lents, però podem afirmar que la situació en el que fa l’atenció a las persones afectades, no és tan dolenta- ni de bon troç- com la que teniem al 2008.

Volem continuar creixent com associació, per assolir la normalització absoluta d’aquestes malalties. I solament ho podrem fer amb el vostre ajut.Incrementant el nombre d’associats.

Mès informació sobre la Mostra d’Entitats aqui

Podeu consultar el programa a aquest enllaç

D’altre banda, hi haurà un espai per donar sang

Nosaltres estarem a la carpa núm. 25 al Paral·lel amb Blasco de Garay

Posted in General.