Declaracions Institucionals

Avui s’han llegit dues declaracions institucionals. Una al Parlament de Catalunya. L’altre Congrés del Diputats.

També avui hem estat rebuts en audiència per la MH Sra. Laura Borràs, Presidenta del Parlament de Catalunya en la que també estaven presents la H Sra. Alba Vergés, Vicepresidenta primera, la H. Sra. Assumpta Escarp, Vicepresidenta segona, i la I. Senyora Aurora Madaula, Secretària Segona.

Posteriorment, ens ha rebut una representació dels grups parlamentaris de la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya.

Volem agrair la feina i atenció de totes les persones que amb la seva tasca al parlament, ho han fet possible.

D’acord  que pot semblar que el que avui que ambdues cambres legislatives han dut a terme, únicament té un valor simbòlic . Tanmateix, no es pot menystenir la importància d’aquestes declaracions. Són els representants de la ciutadania i escollits per la ciutadania, els qui avui han manifestat que resta molta feina per fer, i que es del tot necessari treballar per millorar les condicions de vida de les persones afectades donant visibilitat i normalitzant les malalties que tant impacten en les seves vides.

Cal impulsar la recerca, dedicar –hi molts més recursos… en definitiva, cal fer feina per avançar.

Avui ens han escoltat, ara en endavant cal traslladar les paraules, les bones intencions en fets, i en això estem disposats a col·laborar.
Tanmateix, som i serem crítics per assenyalar el que no acaba de funcionar.

Aqui podeu veure  el vídeo del moment de la lectura de la declaració institucional llegida avui al Parlament

Aqui podeu llegir la declaració

Aqui podeu veure el vídeo del moment de la declaració llegida avui al Congrès dels Diputats

Aqui podeu llegir el text de la declaració

No oblideu que està en marxa la campanya #catalunyadeblau ( il·luminació de façanes i monuments al territori i paral·lelament també les façanes del Congrés dels Diputats i Senat a Madrid.

Seguim!